Τι είναι η κάρτα Plusbonus CARD;

Η Plusbonus CARD είναι η Δωροκάρτα που σας παρέχει τις μεγαλύτερες επιστροφές και τα περισσότερα οφέλη στις αγορές σας. Με την Plusbonus μπορείτε να συγκεντρώσετε πόντους καθημερινα επιλέγοντας συμβεβλημενες επιχειρήσεις για τις αγορές σας και με την ένδειξη “Bonus Card” να κερδίσετε δωροεπιταγές ή δώρα. Η Plusbonus δεν έχει ημερομηνία λήξης και είναι δωρεάν, χωρίς καμία συνδρομή. Σας προσφέρει καθημερινά μόνο προνόμια και οφέλη!

Πώς θα αποκτήσετε την Plusbonus CARD;

Η Plusbonus χορηγείται εντελώς δωρεάν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιοδήποτε μέλος μιας οικογένειας. Κάντε την αίτηση σας στην υποδοχη του κάθε καταστήματος λιανικής πώλησης και ξεκινήστε αμέσως να συλλέγετε πόντους και να κερδίζετε πλούσια δώρα.

Πως λειτουργεί η κάρτα;

Φτάνοντας στο ταμείο,δώστε την Plusbonus CARD για να χρεωθούν οι πόντοι που θα κερδίσετε με τις αγορές σας. Για να γνωρίζετε κάθε φορά πόσους πόντους έχετε μπείτε στο website: www.plusbonus.gr πληκτρολογήστε στην αναζήτηση το αριθμό της κάρτα σας, πατήστε το κουμπί ΔΕΣ ΠΟΝΤΟΥΣ και θα εμφανιστούν ακριβώς πόσοι πόντοι υπάρχουν στην κάρτα σας. Η ίδια κάρτα ισχύει για όλα τα συμβεβλημένα καταστήματα και η συλλογή των πόντων γίνεται ανεξαρτήτα από το κατάστημα που θα επιλέξετε να κάνετε τις αγορές σας.

Πως εξαργυρώνω του πόντους μου και παίρνω τα δώρα μου;

Η εξαργύρωση των βαθμών σας είναι πολύ εύκολη. Απλώς συγκεντρώστε τους απαραίτητους βαθμούς που απαιτούνται για την απόκτηση του δώρου που σας ενδιαφέρει και ζητήστε το από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στον αριθμό: 6974447693 ή απλά επιλέξτε το δώρο σας και πατήστε εξαργυρωση στο website www.Plusbonus.gr.