Συχνές ερωτήσεις.

1. Tι είναι η PlusBonus Card και τι μου προσφέρει;

Η Plusbonus CARD είναι η Δωροκάρτα που σας παρέχει τις μεγαλύτερες επιστροφές και τα περισσότερα οφέλη στις αγορές σας. Με την Plusbonus μπορείτε να συγκεντρώσετε πόντους καθημερινα επιλέγοντας συμβεβλημενες επιχειρήσεις για τις αγορές σας και με την ένδειξη “Bonus Card” να κερδίσετε δωροεπιταγές ή δώρα. Η Plusbonus δεν έχει ημερομηνία λήξης και είναι δωρεάν, χωρίς καμία συνδρομή. Σας προσφέρει καθημερινά μόνο προνόμια και οφέλη!

2.Πώς θα αποκτήσετε την Plusbonus CARD;

Η Plusbonus χορηγείται εντελώς δωρεάν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιοδήποτε μέλος μιας οικογένειας. Κάντε την αίτηση σας στην υποδοχη του κάθε καταστήματος λιανικής πώλησης και ξεκινήστε αμέσως να συλλέγετε πόντους και να κερδίζετε πλούσια δώρα.

3.Έχασα την κάρτα μου τι πρέπει να κάνω;

Επικοινωνείτε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο +306974447693 ή στο Email:plusbonus.gr@gmail.com και άμεσα σας εκδίδεται καινούρια κάρτα καθώς μεταφέρονται και οι πόντοι απο την χαμένη καρτα στην καινούρια.

4.Τι είναι η εξαργύρωση πόντων;

Είναι η μετατροπή των πόντων που συγκεντρώνετε από τις αγορές σας σας σε Δωροεπιταγές και Δώρα.

5.Μπορώ να συνδέσω δεύτερη κάρτα;

Μπορείτε να συνδέσετε πανω από μία κάρτες στον λογαριάσμο όπως για παράδειγμα άν έχετε όλη στην οικογένεια κάρτα μπορούν όλοι οι πόντοι να συγκεντώνονται σε ένα κοινό λογαριασμό που θα δηλώσετε.

6.Γιατί να συνδέσω την κάρτα PlusBonus στο λογαριασμό μου;

Συνδέοντας την κάρτα σας με το λογαριασμό σας μπορείτε να:

Ενημερώνεστε ανα πάσα στιγμή για το υπόλοιπο των πόντων σας και την κίνηση της κάρτας σας (κερδισμένοι και εξαργυρωμένοι πόντοι). Βλέπετε αναλυτικά τις συναλλαγές σας καθημερινά. Ενημερώσετε και αλλάξετε τα στοιχεία της κάρτα σας.

7.Δε μπόρεσα να συνδέσω την κάρτα μου στο λογαριασμό μου;

Σε περίπτωση που δεν μπορέσετε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Ανοιχτή Γραμμή Επικοινωνίας της PlusBonus στο +306974447693.

8.Δε θυμάμαι τον κωδικό πρόσβασης μου, πώς μπορώ να τον μάθω;

Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασής σας, κάνετε κλικ στο σύνδεσμο ‘Ξέχασα τον κωδικό μου’ στη σελίδα εισόδου του λογαριασμού σας. Σε λίγα δευτερόλεπτα, θα λάβετε στο e-mail που είχατε δηλώσει κατά την εγγραφή, οδηγίες αλλαγής του κωδικού πρόσβασής σας.

9.Πως μπορώ να εξέλθω από τον προσωπικό μου λογαριασμό;

Για να εξέλθετε από τον προσωπικό σας λογαριασμό, αρκεί νε επιλέξετε «ΕΞΟΔΟΣ» από το πάνω και δεξιό μέρος της σελίδας.

10.Πώς μπορώ να αλλάξω τον κωδικό πρόσβασης στον προσωπικό μου λογαριασμό;

Για να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας θα πρέπει αρχικά να έχετε συνδεθεί σε αυτόν.

Έπειτα επιλέγετε «Διαχείριση κωδικού» και στη νέα οθόνη που εμφανίζεται συμπληρώνετε τον τρέχων και νέο κωδικό πρόσβασης. Επιβεβαιώνετε τον νέο κωδικό πρόσβασης και επιλέγετε το πεδίο «Αλλαγή κωδικού». Ένα επιβεβαιωτικό μήνυμα αλλαγής του κωδικού πρόσβασης εμφανίζεται λίγο πιο κάτω από το οριζόντιο μενού της σελίδας. Πλέον, χρησιμοποιείτε τον νέο κωδικό πρόσβασης για την είσοδό σας στον προσωπικό σας λογαριασμό.

Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασής σας, κάντε κλικ στο σύνδεσμο «Ξέχασα τον κωδικό μου» στη σελίδα εισόδου του λογαριασμού σας.

Σε λίγα δευτερόλεπτα, θα λάβετε στο e-mail που είχατε δηλώσει κατά την εγγραφή, οδηγίες αλλαγής του κωδικού πρόσβασής σας.

11.Μπορώ να αλλάξω τα προσωπικά στοιχεία μου;

Βεβαίως, μπορείτε να αλλάξατε τα προσωπικά στοιχεία σας αφού έχετε εισέλθει στο λογαριασμό σας.

12.Είναι ασφαλές να συμπληρώσω τα προσωπικά μου στοιχειά στη Plusbonus.gr;

Η εταιρεία μας σέβεται τα προσωπικά δεδομένα των πελατών και συνεργατών της και αναγνωρίζει την ανάγκη σας για την προστασία και σωστή διαχείριση των προσωπικών πληροφοριών που μας παρέχετε μέσω της Plusbonus.gr. Τα προσωπικά στοιχεία που σας ζητάμε, είναι πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αναγνωρίσουμε ένα συγκεκριμένο άτομο ή να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί του, όπως δηλαδή το όνομα, η διεύθυνση, ο αριθμός τηλεφώνου ή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Με στόχο λοιπόν την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, οι προσωπικές πληροφορίες που θα σας ζητηθούν είναι πολύ συγκεκριμένες, όπως αυτές που αναφέρονται παραπάνω, και θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας από εμάς.